Array ( )
Анна Суорд

Анна Суорд

Блогър и писател на здравословна тематика

Освен воденето на моя блог, участвам в семинари, презентации и ръководя практика за протеиново готвене с професионални атлети и обществото като цяло. Също така пиша статии за известни фитнес списания (например Men’s Health, Muscle & Fitness, Fitnorama, Oxygen) и имам готварска колонка в www.bodybuilding.com. В началото на 2013 година стартирах моята собствена кулинарна книга под заглавието „Протеинова сила: Книгата за готвене“ (“Protein Pow(d)er: The Cookbook.”). Вече има хиляди копия продажби по цял свят. През май 2013 година представих книгата си на Body Power – най-голямото фитнес изложение във Великобритания.

Върху какво работиш в момента? Каква е сегашната ти цел?

Харесвам силовите тренировки, така че всичките ми тренировъчни цели са фитнес базирани.

Сподели с нас твоето най-голямо постижение?

Дипломирането ми като докторант!

Какъв е типичният ти хранителен режим?

Разнообразен е, но винаги включва големи количества зеленчуци, достатъчно протеини, мазнини и въглехидрати.

Как би мотивирала хората да живеят здравословно и активно, да спортуват и какъв съвет би им дала?

Бих посъветвала всички да направят усилие и да започнат да спортуват, да развият навик да правят упражнения и да бъдат активни! Щом веднъж осъзнаят колко по-добре се чувстват с всеки изминал ден, ще бъдат „зарибени“! Същото се отнася и за здравословното хранене. Невероятно е какво прави подходящата диета на хранене, за да се чувства човек добре, с повече енергия, сила и възможност да се представя добре във всеки аспект на живота.

Защо продуктите Slim Pasta®?

Защото помага на хората да подобрят своето хранене като се съсредоточат върху увеличаването на други храни, докато продължават да се наслаждават на ориза и пастата.

Любим продукт от Slim Pasta®?

Slim Pasta® Penne – вкусна е и обожавам начина, по който поема вкуса на сосовете.