Array ( )

Посланици

Надя Петрова
Надя Петрова

Надя е експерт по здравословно и балансирано хранене. Нейната философия за живота е, че нашето качество на живот и здраве, зависи от изборите, които правим всеки ден. Любимата й Slim Pasta е Fettuccine.

Борислав Атанасов
Борислав Атанасов

Борислав балансира успешно натоварения работен ден, спорта и храненето. Подготвя се за състезание по културизъм, а скоро очакваме от него и видео канала му за живота на модерния човек, който иска всичко - успех в работата, в спорта и вкусно хапване според съответните цели.

Никола Уайтхед
Никола Уайтхед

Никола е специалист диетолог и активен блогър, а нейния любим продукт е Slim Pasta® Fettuccine. Разгледайте нейния блог nicsnutrition.com за интересна информация за хранене и здравословен начин на живот.

Анна Суорд
Анна Суорд

Анна води популярния блог proteinpow.com, който е ексклузивно предназначен за рецепти базирани на протеини.

Стейси
Стейси

Стейси е млада дама с диагноза Диабет тип 1, която обожава да пътува. Влюби се в Slim Pasta и е наш посланик.

Хари Кришна Покхрел
Хари Кришна Покхрел

Хари Кришна е професионален готвач. Хари направи чудесни ястия със Slim Pasta®, Slim Noodles® & Slim Rice® за брат си, който страда от диабет. Неговите вкусни рецепти са на разположение за всеки, който има подобни диетични нужди или иска просто да им се наслади.

Капил Лакхани
Капил Лакхани

Капил работи с хора, желаещи да тренират във фитнеса, вече повече от 10 години и горещо им препоръчва Slim Pasta®, Slim Noodles® & Slim Rice®. Той е също така един от нашите посланици и голям фен на Slim Pasta®.